פיגמנטציה בירך עליון במהלך טיפולי לייזר

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

25/07/2017 | 14:19 | מאת: פיגמנטציה

שלום רב!!! עברתי מספר טיפולי לייזר להורדת שיער במפשעות ובמהלך התקופה התחיל להופיע לי כתמי פיגמנטציה עגולים ביערך עליון ( במהלך הטיפול האחות נגשה גם לאזור זה) הלכתי לרופא עור והוא אמר שזה מלייזר ואין לזה טיפול שזה עובר עם הזמן. רציתי לדעת אם תופעה זאת עוברת? תודה!

אם הפיגמנטציה הינה תוצאה של הטפול בלייזר לעתים קרובות חל שיפור הדרגתי איטי גם ללא טפול . הגנה קפדנית משמש וחומרי הבהרה שונים (בדרך כלל על בסיס הידרוקינון) בהחלט עשויים לעזור. כדאי להיבדק ולהתיעץ עם רופא עור

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור