דרמטיטיס כרונית בפנים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

03/07/2017 | 21:00 | מאת: דרמטיטיס כרונית בפנים

שלום רב לכם דרמטיטיס כרונית בפנים, אדמומיות, לפעמים מגרד. כבר 3 ימים אני נוטל תרופה טרבינפין 250 מג פעם ביום ומורח קרם למיסיל פעם ביום. עדיין אינני מרגיש שיפור לטובה. התרופה הזו והקרם הזה, הם עשויים לטפל ולשפר את מצב בריאותי ? איזה מהם במיוחד? או שעליי לחזור לרופא עור לנדון לתרופה/קרם אחרים? תודה רבה מראש להתייחסות ותגובה בנדון.

שלום רב צר לי אך פניתך לא מספיק ברורה. האם המדובר בדלקת כרונית בפנים שבשלה נתן לך רופא העור שלך כדורי טרבינפין? אם האבחנה שלו היתה פטרת בפנים הרי טרבינפין הינו טפול טוב לפטרת. אם אכן מדובר בפטרת בפנים הייתי מצפה לשיפור תוך שבוע, לכל היותר.

04/07/2017 | 11:20 | מאת: המשך לפנייתי הראשונה

רופא עור הבחין אצלי פטרת בפנים, פנים אדומות, גרמטיטיס כרונית במיוחד באזור הסנתר. רשם לי תרופה טרבינפין 250 מג וקרם למיסיל. שלושה ימים ועדיין אין שיפור בפנים. הם בכלל משפעיים בפנים? מטפלים עובדים בפנים? אולי אני צריך תרופה או קרם אחר לפנים? פטרת + דרמטיטיס כרונית בפנים.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור