קרם ציקלודרם נגד פיטריות

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

14/05/2017 | 12:58 | מאת: שאלה בנוגע לקרם ציקלודרם נגד פיטריות

שלום רב רופאים נכבדים אתמול רופא עור רשם לי קרם ציקלודרם, יש לי פיטריות במקומות אינטימיים במפשעה ומסביב לקרסוליים וכפות רגליים. קניתי והתחלתי להישתמש בקרם ציקלודרם. השאלות שלי - כמה זמן שעות ההשפעה, של קרם ציקלודרם מאותה שעה שאני מורח? אחרי שהוא נספג, אני מתקלח. אחרי מקלחת הקרם יוצא מהגוף או ממשיך לפעול לעשות את עבודתו באותם מקומות שיש פיטריות? כמה זמן כמה שעות בערך? מודה לכם מראש עבור תגובתך לשאלותיי בנדון.

המריחה פעמיים ביום. לאחר רחצה (לא לפני). רצוי שלא להתקלח לאחר המריחה לפחות מספר שעות .

מקובל למרוח אותו פעמיים ביום. כמובן שכדאי למרוח אותו לאחר רחצה (לא להיפך)

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור