בעיה רצינית

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

14/04/2012 | 16:06 | מאת: מירה

שלום אני בת 33 אמא ל 2 בשנתיים האחרונות אני סובלת מאקנה באזור הפנים והחזה זה מופיע שבוע לפני המחזור ונמשך כשבועיים כלומר חצי החודש יש לי אקנה בפנים וזה מאוד לא יפה כי הסימנים מאד גדולים אני מקפידה על טיפולי פנים וניקוי כל יום משתמשת בקרם לחות וסרום הייתי אצל רופא עור ונתן לי משחת duac אבל זה לא עוזר ואפילו האזורים האדומים התפשטו יותר עשיתי בדיקות דם להורמונים והכל היה תקין הרופא אמר שהאוכל עושה המצב גרוע יותר לכן ראיתי שמן הראוי לציין כי אני שותה הרבה קפה ואוכלת שוקולד בממוצע חטיף כל יום אנא עזרי לי מירה

לעיתים טיפול בתכשירים מקומיים לא מספיק ואז יש צורך בטיפול תרופתי בנוסף לטיפול המקומי. מומלץ לגשת שוב לרופא עור ולשקול תוספת של אנטיביוטיקה או רואקוטן/ קורטן. בברכה, דר אינס ורנר בטיפול תרופתי בנ

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור