כווית קור מלייזר וכתם חום בעקבות דיקור

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

26/04/2017 | 19:41 | מאת: חיים

שלום 1. עשיתי הסרת שיער בלייזר ובגלל שהקוסמטיקאית השאירה את המכשיר הרבה זמן על העור ניהיה לי כוייה של קור (שלא עברה 3 חודשים), מה הדרך הכי טובה לטפל בה? 2. עשו לי מעיין דקירות כאלה עם מחט בשביל לחדש את העור (באיזור די קטן) ועכשיו יש מעין כתם חום שלא יורד בסביבות חודשיים...מה עושים?!

26/04/2017 | 20:02 | מאת: חיים

*מעין והזמנתי בבית מרקחת קליגמן (ביעוץ רופא עור) - האם זה יעזור?

הכתם החום הינו כנראה פיגמנטציה שלאחר דלקת והתערובת של קליגמן הינה טפול טוב לכך. לא ברור לי מה גרם לך הטפול בלייזר. בדרך כלל בטפול בלייזר קרינה באורך גל מתאים נקלטת בפיגמנט השערה וגורמת לפגיעת חום במקום ולהרס הזקיק. כדאי שרופא עור יבדוק אותך וימליץ על טפול מתאים.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור