כתמים בבטן כתוצאה מכרית חימום

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

02/04/2017 | 00:22 | מאת: ליטל

שלום אני בת 25 וסובלת ממעי רגיז,הדבר היחיד שמרגיע לי את הכאב זה כרית חימום אך כתוצאה מכך אני כבר כמה שנים עם פיגמנטציה בבטן שהולכת ונהיית יותר ויותר כהה..כלומר זה שלופחיות משערת שנהיו כהות וכהות וכהות.. האם יש לכך פתרון?

חמום יכול לגרום לפיגמנטציה אדומה חומה רשתית הקרויה ERYTHEMA AB IGNE. הטפול העיקרי האפשרי הינו סילוק מקור החום .

02/04/2017 | 22:44 | מאת: ליטל

שלום, אך איך אני יכולה להעלים את הכוויות הנ"ל?יש לי אותם כבר הרבה שנים והם מאוד מפריעות לי

אם תפסיק להשתמש בחמום להרגעת הכאבים יש סיכוי שלאט לאט הפיגמנטציה הישנה תדהה ותעלם . במקרים קלים יכול להיות שיפור תוך מספר חודשים. במקרים קשים תוך שנים אולם לעתים הפיגמנטציה עלולה להשאר אף לתמיד.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור