מלזמה- מה הפיתרון?..

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

28/03/2017 | 18:04 | מאת: דלית

היי לפני שלוש שנים בזמן ההריון החלו להופיע לי הכתמים הנ"ל בלחיים ובמצח. ניסיתי מספר משחות וקרמים כולל רטוויט ואין כל שינוי.. האם ישנה משחה עם קילוף והבהרה שניתן לרקוח? מה עליי לבקש מהרופא? איזה מרשם? אודה לעזרתכם..נואשת :(

מלזמה הינה פיגמנטציה המופיעה בפנים בעיקר בנשים בהריון או בנשים המקבלות טפול הורמונלי (גלולות למניעת הריון). היא מתבטאת בכתמים חומים המוחמרים בחשיפה לשמש. הטפול הראשוני במלזמות הינו תכשירי הבהרה על בסיס הידרוקינון (דוגמת אזומד או התערובת של קליגמן המכילה הידרוקינון ברכוז גבוה יותר), הגנה קפדנית משמש והפסקת גלולות בחולות הנוטלות גלולות.

29/03/2017 | 07:12 | מאת: דלית

היי תודה על המענה המהיר לפי הבנתי אזומד נאסר למכירה ואין להשיגו יותר. איזה מרשם עליי לבקש מהרופא?

לבקש מהרופא רצפט לתערובת של קליגמן המכילה הידרוקינון , חומצה רתינואית והידרוקורטיזון. זוהי תערובת העוברת ההכנה בבית מרקחת.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור