פיגמנטציה והסרת שער בפנים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

27/03/2017 | 23:25 | מאת: שושנה

שלום רב, אני סובלת מפיגמנטציה מעל השפה ומטופלת אצל רופא עור עם זאת אני מתקשה מאוד להפסיק להוריד את שערות השפם ממעיטה ככול האפשר אבל בכל זאת.. כרגע אני מורידה עם חוט כי למיטב הבנתי זה הכי פחות פוגע בעור אשמח לדעת את דעתך והאם נכון יותר להסיר שער בשיטה אחרת שיש בשוק? האם הסרת שער בעזרים טכנולוגיים פחות פוגעת בעור ולאורך זמן זה יותר נכון ? בנוסף אשמח לדעת האם מכירים מזונות שנכונים לעור הפנים תודה

כל פעולה שגורמת לדלקת, כולל מריטת שיער, עלולה לגרום לפיגמנטציה שלאחר דלקת. גילוח אינו גורם לכך. טפולי לייזר או IPL להסרת שיער בדרך כלל גורמים לדלקת ועלולים לגרום לפיגמנטציה שלאחר דלקת בחולות הרגישות לכך.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור