פיגמנטציה ולייזר בפנים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

26/03/2017 | 11:03 | מאת: מיכל

שלום, בת 39, לפני שלושה חודשים עשיתי לייזר בכתמים בפנים, הרופא (ידוע ומוכר) עבר על שתי הלחיים והמצח. לאחר כמה ימים כוויות והתקלפות. ציפיתי לזה. כמו כן רשם לי קרם לילה, עם רטינול ועוד. היום יש לי כתמים בהירים יותר מהצבע הטבעי במקומות בהם בוצע הלייזר. זה נראה כאילו יש לי כתם אחד גדול ובתוכו כתמים בהירים. האם זה יעבור? האם הלייזר לא בוצע כראוי? אשמח לדעה הוגנת. תודה

26/03/2017 | 11:05 | מאת: מיכל

לייזר מסוג רובי

טפול ברובי לייזר עלול לגרום להיפופיגמנטציה. בדרך כלל זו חולפת עם חלוף הזמן. כדאי לך להתיעץ שוב עם הרופא המטפל שלך.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור