חשיפה לשמש בימי הקיץ

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

22/03/2017 | 16:06 | מאת: לי

שלום רב, בקיץ אני מקפידה מאוד למרוח קרם הגנה בכל יום לפני יציאה מהבית, במיוחד באזור הפנים. שאלה ראשונה היא האם זה מוגזם? אמרו לי שיש גם חומרים כימיים לא טובים בקרם הגנה וזה עלול לגרום לנזק לעור. שאלה שנייה היא האם מריחת מייק אפ מעל קרם הגנה על הפנים מבטל את אפקט ההגנה? עד כה השתמשתי במייקאפ שהיה עם הגנה אבל הפסיקו לייצר את המייקאפ הזה ואני צריכה להחליף אותו. האם לחפש מייקאפ עם הגנה או שזה בסדר למרוח קרם לחות עם מקדם הגנה? תודה מראש על התשובה!

שלום לי הגנה משמש בארץ ברוכת שמש כמו ישראל הינה חשובה ועשויה להקטין תופעות לואי כהזדקנות העור (קמטים וכתמים) וגם הוצרות גידולי עור. מריחת קרם הגנה בבוקר פועלת למספר שעות (אולי עד הצהריים) וכמובן יש צורך במריחה נוספת בצהריים. זה בסדר להשתמש בקרם לחות עם הגנה משמש (רצוי עם SPF של 20 ומעלה)

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור