טיפול בחנקן נוזלי לפיגמנטציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

16/03/2017 | 00:08 | מאת: שיר

פניתי לרופאת עור בעקבות פיגמנטציה בפנים שנגרמה במהלך ההריון. היא רססה את האזורים הרלוונטיים בחנקן נוזלי. חלף שבוע, בהתחלה הופיעה אדמומיות בחלקים הנגועים וכעת יש כתמים כהים ובולטים. מה אפשר לעשות? האם אמור לחלוף לבד?

טפול בחנקן נוזלי עשוי להתאים לכתמי שמש (SOLAR LENTIGINES) . בפיגמנטציה המופיעה בתקופת הריון (פיגמנטציה הקרויה מלזמה ) מטפלים קודם כל בהגנה קפדנית משמש ובחומרים מבהירים (בדרך כלל על בסיס הידרוקינון). כדאי לך להתיעץ שוב עם רופאת העור. מה היתה האבחנה שלה?

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור