רוזיצאה - שימוש בג'ל רוזקס

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

03/03/2017 | 18:58 | מאת: גילה

סובלת מרוזיצאה באיזור האף, הלחיים והסנטר- נימים אדומים,אדמומיות, מדי פעם מופיעים פצעונים. מטופלת במינוציקלין ובג'ל רוזקס. רציתי לשאול כיצד להשתמש ברוזקס: - האם למרוח על כל האזורים או רק על הפצעונים? - האם להשתמש מדי יום או רק כשיש פצעונים? - כמה זמן מומלץ להמשיך להשתמש ברוזקס?

שלום גילה המריחה על כל האזור ולא רק על הפצעונים (הכונה לעשות שנוי כללי בעור). כמובן , שמוש מתמשך , לא רק כשיש פצעונים. כדאי להמשיך מספר חודשים לאחר שרואים שאין "פצעונים" ולנסות להפסיק. אולי הבעיה חלפה. אם הפריחה חוזרת מחדשים טפל.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור