פיגמנטציה/ התכהןת עור במפשעות

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

24/02/2017 | 08:56 | מאת: מירה

שלום מתנצלת מראש על השאלה המוזרה אבל העניין האסתטי שעליו אשאל מפריע לי ורציתי לדעת אם יש דרך לשפר את המצב ולו במעט? כתוצאה מהריונות אזור המפשעות הפנימי ואזור פי הטבעת וקו הישבן שלי התכהו מאוד לגוון כמעט שחור (אני בעלת עור שלום בהיר יחסית) מאוד לא נוח לי עם המצב וקיוויתי שעם הזמן זה ישתפר, אני שנתיים אחרי ההריון האחרון שלי ואין שיפור רציתי לדעת האם מריחת רטין a או חומר הבהרה אחר באזור מותרת ולא מסוכנת ? כמובן במרחק מספק מפי הטבעת ושפתי הפות

ניתן למרוח רתין A אולם העור באזור זה עדין ולעתים עלול להוצר גרוי בעור. כדאי לנסות טפול במשחת הידרוקינון (הוא הבחירה הראשונה)

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור