טיפול בהבהרת כתמים כתוצאה מאקנה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

21/02/2017 | 23:24 | מאת: קים

שלום, אני בת 27 עם גוון עור בהיר מבררת על כמה אופציות של הבהרת כתמים כתוצאה מפצעים בפנים. יש כל כך הרבה אופציות , לייזר יהלום, IPL , DPC, פיקסל,שלג דרך קופת חולים, פילינג כימי ועוד... הייתי רוצה לדעת מה מבין האופציות היא האופציה הטובה ביותר, עם תוצאות הכי טובות וסיכונים מופחתים , ואם אפשר לציין כמה טיפולים מינימום צריך לבצע בשביל הצלחה תודה רבה

קודם כל מתחילים בטפול בתכשירים על בסיס הידרוקינון עם הגנה קפדנית משמש. אם זה לא עוזר ניתן לנסות להוסיף טפולים דוגמת IPL או פילינג ( להוסיף, לא כבחירה ראשונה). צריך להזהר עם טפולים אלו שכן דלקת משמעותית עלולה לגרום לפיגמנטציה לאחר דלקת ולאחר שיפור ראשוני לגרום להחמרה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור