אבעבועות רוח בפנים , כתמים/צלקות

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

26/01/2017 | 01:04 | מאת: נופר

יי רציתי לשאול אם אזומד יכול לעזור לי ? או רטאויט ? לפני שבועיים חליתי באבעבועות רוח .. כן אני בת 23 קצת מוזר אבל הפנים שלי הצטלקו אחרי שהגלדים נפלו ולבד .. בלי גירוד או קילוף .. וכן כך כל הגוף כתמים חומים יש כאלו שעשו לי חורים בגוף 😣גב/בטן/חזה/זרועות הידיים . אזומד 4% או 2% . או רטאויט 0.25% עזרה ....😓😢

29/01/2017 | 00:08 | מאת: כתמים והצטלקות לאחר אבעבועות רוח

הגנה משמש (פעמים ביום) וטפול באזומד עשויים לעזור כנגד הפיגמנטציה החומה. אם נוצרו צלקות שקועות כדאי לשקול טפול בגלי רדיו או לייזר לחמום עמוק . אלו עשויים לגרום לארגון מחדש של קולגן הרקמה הצלקתית ולהפחית הצטלקות. כדאי להתיעת עם רופא עור הבקיא בטפולים בגלי רדיו או בלייזר לא אבלטיבי לחמום עמוק. ד"ר ורנר

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור