שאלה בנושא רוזיצאה בפנים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

19/01/2017 | 09:42 | מאת: עדי

ני אחרי חודשיים של טיפול במינוציקלין ואתמול קיבלתי אותם לעוד חודשיים נוספים. הרופא אמר שהתוצאות הן של 70%. הוא גם אמר שיש כאלה שזה לא חוזר להן... היה לי קשה להבין את זה אחרי הזוועות שקראתי באינטרנט ושזה כביכול מחלה כרונית...האם זה נכון שיש כאלה שיכולות להיפטר מזה לתמיד? האם יש סיכוי במחלה זו שהפנים יכולות לחזור למצב הקודם שלהם? תודה חוצמיזה, הוא לא נתן לי משחה כי אמר שההשפעה שלה לא גדולה אבל אני ממשיכה להיות אדומה...האם רוזיצאה היא מחלה מידבקת? תודה

19/01/2017 | 23:46 | מאת: רוזציאה

רוזציאה אינה מחלה מדבקת. כפי שאמר לך רופא העור שלך היא יכולה לחלוף לחלוטין. אודם מנגעים מודלקים חולף בדרך כלל לאחר טפול מוצלח (עם מינוציקלין או כל טפול אחר) אך אודם שהינו על רקע רבוי נימים (תופעה שכיחה ברוזציאה) אינו יורד עם הטפול במינוציקלין ואם רוצים לטפל בו יש צורך בטפול בלייזר לנימים. כדאי לך להתיעץ עם רופא העור שלך מה הגורם לאודם אצלך. ד"ר ורנר

20/01/2017 | 14:29 | מאת: עדי

איזו תשובה מעודדת! זה כל כך מקל אחרי כל הזוועות עולם שקראתי באינטרנט...ה' עוזר! תודה ושבת שלום

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור