האם זה פגמנטציה ?

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

13/04/2012 | 17:47 | מאת: אנה

שלום ... לפני שלושה חודשים עשיתי אפלציה באיזור המחשוף , הגלדים ירדו אבל יש סימנים אדומים . אני נורא מפחדת שזה מה שניקרא פיגמנטציה . עשיתי בעבר באיזור זה אפילציה לא נישארו לי סימינים ( קוסמטיקאית אחרת ) . אני לא ניחשפתי לשמש ונורא נורא מפחדת שהסימנים אלה ישארו הם במקום בולט בחזה ... מה לעשות ? יש איזה משחה שאני יכולה לקנות עד שהתור לרופא יגיע ? תודה מראה ...

שלום, פיגמנטציה הינה בדרך כלל בצבע חום ונובעת מריבוי מלנין הצבע החום בעור. כתמים אדומים נוצרים בדרך כלל בשל התרחבות של כלי דם ואינם פיגמנטציה. רוב הסיכוי שהאודם יעבור אבל כדאי להיבדק אצל רופא עור ליתר ביטחון. בברכה, דר אינס ורנר

19/04/2012 | 12:00 | מאת: אנה

הייתי אצל רופא עור והוא אמר לי שזה פגמנטציה ושזה לא יעבור לי אולי רק אחרי כמה שנים . הוא אמר שהקטמים האדומים פשוט יהפכו להיות חומים . האם זה הגיוני ?

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור