רטוויט

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

02/11/2016 | 17:03 | מאת: דנה

שלום, סיימתי לפני חודשיים טיפול בראוקוטן, רופאה אחת המליצה לי להשתמש ברטוויט וכשהתיעצתי עם רופאה אחרת היא אמרה שאין צורך. מה המטרה והאפקט של רוטוויט? מתי הוא מומלץ לשימוש לאחר ראוקוטן ומתי לא? האם שימוש בנוסחת קליגמן לטיפול במלזמה תייצר את אותו אפקט?

אין צורך במריחת רטהויט לאחר סיום טפול ברואקוטן. משחת רטהויט הינה טפול מקובל להורדת קומדונים (פקקי חלב) באקנה. אם סימת טפול ברואקוטן (או קורטן) יש שתי אפשרויות: שאקנה חלף לחלוטין ואזי אין צורך בשום טפול. אפשרות שניה שיש חזרה של האקנה ואז צריך להתיעץ עם רופא עור מהו הטפול המתאים.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור