הסרת שיער מהסנטר לתמיד

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

24/08/2019 | 06:06 | מאת: קרוליין

רציתי לשאול לגביי הסרת שיער מהסנטר אני בת בחורה כבר בת 39 ומגיל קטן יחסית התחיל אצלי בעיות הורמונליות הייתי אצל רופא נשים קבלתי גלולות אבל לצערי הרב הפסקתי לקחת גלולות כי הן עשו לי רע עשיתי הפסקה ארוכה אחר כך נסיתי עודפים לקחת ובפעם השנייה הפסקתי אני כבר שנים בלי טיפול הורמונלי ובינתיים הופיעו לי שערות בסנטר אני לא יודעת מה לעשות אני מוציאה אותן בפינצטה ואין לי אפשרות לעשות לייזר בגלל שאני חולת סוכרת וזה מסוכן גם איפלציה אני לא יעשה כי גם זה מסוכן מה עושים יש שיטות להסיר אותן לצמיתות ? הציעו לי להתייעץ עם רופא נשים

היי קרוליין, אשמח לעזור לך בפתרון הבעיה לצמיתות. בבקשה צרי קשר עם הקליניקה לקביעת פגישת ייעוץ. 077-7018818

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא