סתימה עמוקה , טיפול שורש וכתר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

08/02/2013 | 01:14 | מאת: דנה

שלום דר, הרגשתי כאבי שייניים ועשיתי צילום פנורמי וצילום 2 נשכים. אמרו לי שאני צריכה לעשות סתימה עמוקה לשן מספר 14 שאולי בהמשך תהפוך לטיפול השורש. 1) מה זה סתימה עמוקה? 2) אם אצטרך בסוף לעשות טיפול שורש וכתר איזה סוגי כתרים יש ואיזה סוג עדיף? איזה סוג נחשב להכי טוב ואיכותי ? 3) מה מחיר אצלך במרפאה לסתימה עמוקה? מה מחיר לטיפול שורש +כתר? תודה מראש

10/02/2013 | 08:30 | מאת: ד"ר ערן דולב

דנה שלום סתימה עמוקה זו סתימה שקרובה מאד לעצב השן (מך השן) ויש חשש שתהיה פגיעה בעצב שתגרור טפול שורש הכתרים המתקדמים יותר נחשבים כתריחרסינה ללא מתכת או כתרי חרסינה על בסיס זירקוניה אני לא מפרסם מחירים דרך הפורום בהצלחה ד"ר דולב

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה