ריח פה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

25/10/2012 | 14:09 | מאת: אסף

שלום, יש לי שאלה קצת מוזרה. אני בן 31 והרבה פעמים אני מרגיש שיש לי ריח מהפה. כשאני שואל את בת הזוג שלי או ההורים או אחים שלי הם אומרים שהם לא מרגישים. איך זה יכול להיות שרק אני מרגיש את זה? זה הגיוני או שמדובר כבר במשהו נפשי שלי?

25/10/2012 | 18:29 | מאת: ד"ר ערן דולב

אסףשלום ריח רע מהפה יכול לנבוע מבעיה בפה כגון הגיינה אורלית לקויה אבנית עששת או מחלת חניכיים. אם בריאות פיך תקינה הריח הרע עלול לנבוע מדרכי נשחימה עליונות ( כגן נזלת כרונית ועוד) או בעיות גסטרו. במידה של ספק פנה אל מרפאת השיניים על מנת לשלול בעיה מחלל הפה בברכה ד"ר דולב

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה