טיפול שורש והמשך

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

06/06/2016 | 08:07 | מאת: יערה

יש לי הרגשה שאצטרך טיפול שורש פשוט יש לי כאבים חזקים כברים אלך לבדיקה אבל שאלתי האם הסכר גומי מגחע על כל הלסת כי הבעיה שעשיתי לפני חודש וחצי עקירה אומנם פה זה שן קדמית והעקירה בשן טוחנת כמעט אחרונה האם זה יפריע או בכלל לא שמים בשיניים קדמיות ובמיוחד סמצבי לא לפגוע במקום? והאם במבנה וכתר זמני וכתר קבוע משתמשים בחומר אחר ובשיטות אחרות בשן קדמית מאשר אחורית?

שלום, אלה הרבה שאלות: 1. סכר גומי נועד להבטיח ניקיון בזמן טיפול השורש. אם ישנה בעיה עם השימוש בסכר הגומי, הרופא ידע למצוא פתרון נכון למצבך. 2. ישנם הרבה מאד חומרים בשוק הדנטלי והרבה שיטות לביצוע מבנה וכתר. רופא מיומן ידע לבחור את החומרים והשיטות המתאימים לצרכייך.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה