זיהום

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

30/05/2016 | 16:18 | מאת: לילך

יש לי כאב בשן נראה שזה עששת ויכול להיות אף טיפול שורש אלך שיראו אבל האם עששת אפשר תמיד לראות בצילום ואו במבט לא יכול להיות מקרים שלא יראו למרות כאב שהצילום מפספס? והאם זה יכול להשפיע גם על חולשה בכל מיני מקומות בגלל העששת בעקבות הזיהום.?

שלום, עששת שמגיעה לכדי טיפול שורש אפשר לראות בצילום. לעיתים קרובות, גם בעין בלי צילום אפשר לראות הרס בכותרת אחורית או שינוי בצבע בשן קדמית. ולא, עששת אינה גורמת לחולשה בכל מיני מקומות.

30/05/2016 | 19:22 | מאת: לילך

אם יש עששת בשן קדמית זה תמיד מחייב שינוי צבע השן שיש חור אומרקנבמקרים שזה כבר זיהום חזק ביותר.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה