גשר או שתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

20/05/2016 | 16:41 | מאת: יפית

רציתי לשאול עקרו לי שן טוחנת עליונה האם במקרה שאין לי מספיק עצם ויצטרכו הרמת סינוס לא עדיף גשר על פני שתל למרות שמשחיזים 2 שיניים והאם בבהשחזה עושים טיפול שורש או שזה לא מחייב?

אם שתי השיניים הסמוכות לאתר העקירה בריאות או אפילו אם יש בהן סתימות לא גדולות, עדיךף כיום לבצע שתל. אם אחת או שתיים מהשיניים הסמוכות לאתר העקירה ממילא צריכות כתרים או שיש סיכוי סביר שידרשו כתרים בתוך זמן קצר, יש עדיפות לגשר.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה