הבקעה מאולצת לאחר שבר בקיר האחורי לשן 15

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

08/05/2016 | 13:31 | מאת: רן

שלום רב, 1.עברתי הבקעה מאולצת לשן 15, לאחר שבר של הקיר האחורי בשן(מטיפול שורש לא מוצלח) ההבקעה הסתיימה בהצלחה לפני כחודש. 2. במהלך החודש הייתי עם כתר זמני מקבע. 3.כיום בבואי להמשיך עם מבנה קבוע וכתר, נאמר לי שהשן עברה רלפסיה (כנראה עקב קיבוע לא מוצלח) כך אין מספיק חומר שן, ויש צורך לחזור על ההבקעה לתקופה של שבועיים-שלושה. 4.בהתייעצות עם רופא שיניים חיצוני אחרת- נאמר לי שיש מספיק חומר שן. אודה מאוד באם אוכל לקבל חוו"ד נוספת בעניין זה. הבתי שיש לי 1.5 מ"מ שן רן

שלום, עם כל הרצון הטוב, זה יהיה לא אחראי לתת תשובה במקרה זה ללא בדיקה קלינית. אם יש לך ספק, פנה למומחה לשיקום הפה באזור מגוריך. רק אחרי בדיקה קלינית ורנטגנית מלאה ניתן לתת לך תשובה מקצועית המתאימה לצרכיך.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה