מרפאת שיניים עם הרדמה מלאה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

29/04/2016 | 09:14 | מאת: כץ רות

שלום רב, אני במצב שהגשר של 6 שיניים הקדמיות נפל אחרי 42 שנה,בתוך הפה אין לי הרבה שיניים,איני רוצה השתלות מניסיון מר של 3 מחברותי,אני מעונינת בשיניים תותבות, יש לי פחד אימים מרופא שיניים (עלית לחץ דם וכו')אני צריכה טיפול מהיר כי אני עובדת וכמובן במחיר שאוכל לעמוד בו,הייתי מבקשת המלצה שלך, בתודה רות כץ

שלום, אינני יודע איפה את גרה, אבל עד כמה שאני מכיר, באזור תל אביב הייתי ממליץ לבדוק אפשרות לבצע טיפול כזה במרפאת מכבי באסותא. מנהל המרפאה, ד"ר מידן, הוא מומחה בשיקום הפה, ועד כמה שאני יודע הם מבצעים טיפולים בהרדמה כללית.

12/05/2016 | 19:41 | מאת: רות כץ

לד"ר סאמט היקר, מודה לך מאוד על ההמלצה

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה