צימצום רווחים בשל נסיגה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

15/02/2018 | 12:03 | מאת: ורד

שלום רב יש לי שני כתרים בשיניים הקדמיות. בשנתיים האחרונות נוצר רווח בין השיניים. ויש פס שחור מעל השיניים. האם החלפת כתרים לכתרי זירקוניה יסגור את הרווח ויעלים את השחור מעל השיניים?

אולי. הדבר תלוי במצב השיניים המאחזות לכתרים, בשאלה האם הם בעצמם שחורים, במצב החניכיים ועוד. ישנן מספר רב מאד של סיבות להיווצרותם של "קוים שחורים" מעל כתרים ישנים. רק חלק קטן מהם קשורים בסוג הכתר. כדאי לך לפנות למומחה לשיקום הפה להערכת המצב. לאחר בדיקה קלינית ורנטגנית מלאה אני בטוח שניתן יהיה לתת לך תשובה ספציפית המתאימה למצבך.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה