עשיית כתרים בזמן בהריון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

08/01/2018 | 11:13 | מאת: נופר

שלום, עברתי סדרת טיפולי שיניים ונשאר לי לעשות שני כתרים, השבוע גיליתי שאני בהריון, האם אני יכולה לעשות כתרים אלו? בזמן ההשחזה ניתנת לי זריקת הרדמה, מותר לי לקבל אותה? יש לציין שאיני סובלת מבחילות. תודה מראש על המענה!

שלום, מאחר והתשובות לשאלות שלך תלויות בגורמים רבים, כמו מצבך הבריאותי, מצב ההריון והאם הוא מוגדר כהריון בסיכון או לא, מצב השיניים ורמת הרגישות שלך - הרי שתשובות לשאלות שלך את צריכה להפנות מצד אחד לגניקולוג/ית המלווים שלך, ומצד שני לרופא/ה שמטפלים בך דנטלית. אם אין סיבוכים בהריון ואם מצב השיניים תקין בסך הכל, ניתן לבצע את הטיפולים גם בזמן הריון. אבל שוב - זו תשובה כללית בלבד, שלא בהכרח מתאימה למצב הספיציפי שלך.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה