שתלים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

15/10/2017 | 20:36 | מאת: אלי

בן 62. צריך 4 שתלים לסת תחתונה. משמאל 3 אחרונות, ו 1 מימין לקראת הסוף כמעט בלי השתלת עצם. האמת שלא מפריעים לי ,אבל הרופא מתעקש/ממליץ. מה יקרה אם למשל אעשה רק 2 שתלים?

15/10/2017 | 20:55 | מאת: אלי

http://img2.timg.co.il/forums/44/1280_0_ecd2addc-072d-4b57-aed5-3980ba92be72.jpeg העתק הדבק בבקשה

ראיתי. תודה

שלום, בלי בדיקה קלינית לא ניתן לדעת באמת מה נדרש ומה הכרחי. אתה צריך לזכור כי מבחינה ביומכנית ומבחינה פונקציונלית יש הבדלים משמעותיים בין שיניים טבעיות לבין שתלים וכתרים. ולכן, לא כל מה ש"עובד" בשיניים "עובד" באותה צורה עם שתלים. המטרה היא, כמובן, לא לעשות את הכי הרבה רפואת שיניים, אלא את הטיפול שיתן לך הכי הרבה איכות חיים עם הכי מעט טיפול. לצורך זה, כדאי שתפנה למומחה/ית לשיקום הפה, שיתנו לך הערכה מלאה של מה הכי נכון "לפי הספר" ומה הכי מתאים לדרישותיך.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה