שאלה בקשר לכמה טיפולי שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

17/07/2017 | 20:03 | מאת: מעיין

אני אמורה לעבור חשיפת שתל ובנוסף יש עוד 2 שיניים שכרגע עם כתר זמני , שנפל עד לפני כמה חודשים כמה פעמים , הכתר הרגיל נשבר ובגלל זה דחינו עד לחשיפה והכתר השני היה שן בינה לידו שנעקרה ומאז לא נוח ובגלל כל הדברים שנעשה יחד כדאי לעשות כתרים חדשים שעושים תכתר הזמני והמבנה לשתל ובמיוחד שההרגשה הרבה פעמים ממש לא נוחה , לא כואב אבל מרגישה שכל הזמן כי הרגשה שבא לי ללעוס את המקום וחוץ מזה שנכנס הרבה פעמים אוכל כלומר נתקע וצריך להוציא מה כדאי לעשות בקרוב אלך יש תור לחשיפה ואז אשאל את כל הדברים אבל מה דעתך?

שלום, לא הגיוני ללכת מספר שבועות או חודשים עם אי נוחות מהסוג שאת מתארת. קורה לעיתים שיש סיבות אובייקטיביות שבגללן אין אפשרות לבצע טיפול מייטבי, אלא לאחר שלבים מסויימים, ואז יכולה להיות תקופה לא נעימה (כמו שאם שברת רגל את צריכה גבס, וזה לא נעים, אבל אין ברירה). אם מדובר בשלב בטיפול, אז בסדר. אם זה נמשך הרבה זמן - פני לרופא/ה שלך ובמידה ואת לא מקבלת תשובות מספקות, פני למומחה לשיקום הפה לחוות דעת שניה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה