חשיפת שתל לאחר עקירת שן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

13/03/2017 | 20:59 | מאת: גאיה

בקרוב כנראה הולכים לעקור לי שן בינה בלסת תחתונה בגלל כאבים ודלקות. השאלה אם השן כמו אצלי במנח תקין האם זאת אומרת שזאת תהיה מבחינת הכאבים והעקירה עצמה כאבים? האם זה כולל תפרים גם במצב כזה ולגבי ההחלמה קשה יותר בשן בינה. וחוץ מזה בין העקירה לבין חשיפת שתל שאני אמורה לעבור אמהם בלסת עליונה אמורה לעבור בין חודש לחודש וחצי האם זה מוקדם יותר כדאי לדחות את החשיפה ליותר זמן או בגלל שזה בלסת עליונה אמנם אותו צד לא אמור להיות קושי ולהשאיר בהבדל של חודש . כלומר מה הקושי בהפרש כזה בין העקירה לחשיפה? תודה.

זו שאלה מורכבת, ובלי צילומים ובדיקה קלינית לא ניתן לתת לך תשובה שתהיה באמת רלוונטית למצבך. אנא פני למומחה/ית לכירורגית פה ולסת לבדיקה ולהערכה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה