דלקת חניכיים שלא עוברת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

11/03/2017 | 10:16 | מאת: אורית

יש לי דלקת חניכיים באיזור שן בינה , וכאבים חזקים מאמוד בצחצוח וגם באכילה , והאיזור במקום וגם אחריו החניכיים קצת אדומות , השאלה האם לפעמים עוקרים שן בינה שיש דלקת חניכיים וכאבים כאלה גם שהשן לא כלואה ובסדר גמור לפי הצילומים , ולא לפי המראה משהו היסטרי , או שאפילו אם הדלקת והכאב התחיל באיזור של הבינה ומגיע עד איזור של עוד כמה שיניים הבעייה משם או שיכול להיות דלקת חניכיים חזקה יותר שצריך טיפול מאסיבי יותר למרות שנתנו לי את השיטות הביתיות ושום דבר לא עוזר לא לכאבים ולא לאדמומיות כבר חודש וחצי? בינתיים הופניתי ומחכה לתור לכירוג מומחה רק לשיני בינה שיחווה את דעתו גם ונחליט אם עקירה או משהו אחר צריך?

שלום, פורום שיקום אינו הפורום המתאים. נראה לי שהשאלה צריכה להיות מופנית למומחה בכירורגית פה ולסת. מכל מקום - במצבך - הייתי מוצא כירורג פה ולסת שיכול/ה לקבל אותך בהקדם, כדי שלא תסבלי סתם.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה