דחוף: האם זה סימן של דלקת בשן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

19/02/2017 | 19:56 | מאת: רעות

יש לי שן בינה שיש כאבים הולכים ושבים מנסה מי פה רפואיים עד שאלך ויגידו בטוח השאלה היא משהו שהסתכלתי היום והסתכלתי יותר שמסתכלת ממש ראיתי לא למטה לא כמו החניכיים בשן אחרת נגיד ליד השיניים אלא סוג של כמו משטח כמו פצע לבן מחוספס אולי זה הדלקת בפנים אולי לא האם זה מראה המעיד על דלקת או משהו בסגנון ואם כן מה זה נשמע והאם סיכוי שזה יתרפא מעצמו או שצריך עקירה? כי המי פה אפילו הרפואיים לא עוזרים אפילו בקצת וחוץ מזה שיש סוג של דלקת חניכיים גם לא למטה במקום שראיתי אלא בין שן הבינה לשן שלפניה?

פני בדחיפות לרופא/ה שלך לבדיקה.

19/02/2017 | 20:21 | מאת: רעות

אפנה במהירות אבל כמו מה זה נשמע?

במקרה כזה כדאי לפנות בדחיפות לבדיקה כדי שרופא/ה יאבחנו את הבעיה.

20/02/2017 | 18:38 | מאת: רעות

קבעתי תור ושמנקה בין השיניים הדימום גם לפנח שן הבינה וגם אחרי שן הבינה האם זה מצב של זיהום חזק כבר?

שלום רעות, לצערי, את מתעלמת מהתשובות שכתבתי מספר פעמים. במקרה שלך, עלייך להגיע לבדיקה בדחיפות, משום שבלי בדיקה לא ניתן לאבחן בצורה נכונה את הסיבה לכאבים שלך. המשך שליחת שאלות כאן, לצערי, לא תפתור את הבעיה.

21/02/2017 | 08:04 | מאת: רעות

זה לא במקום זה בינתיים כבר מגיעה עוד השבוע למרפאה אבל באופן כללי זיהום המצריך עקירה בשן בינה לא תמיד נפיחות גדולה מאוד לפעמים גם מקרים פחות חזקים?

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה