כאב באיזור השתל לאחר התקנת כתרים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

19/03/2016 | 13:38 | מאת: אבי

שלום רב באזור לסת תחתונה הושתלו שלושה שתלים וכן בלסת עליונה שלושה שתלים לאחר חצי שנה כתרים זמניים אקריל ללא כאב בלעיסה לאחר שבועיים כתרים קבועים לסת תחתונה ללא כאב בלעיסה לאחר שבוע כתרים קבועים לסת עליונה הבעיה בלעיסת מזון קשה כאב באיזור שתל אחד בלסת התחתונה כאב שלא היה לפני כן בלעיסת מזון רך אין כאב רק בלעיבת מזון קשה מה לדעתך הסיבה תודה רבה וכול טוב

שלום, יש כמה דברים שיכולים להסביר תופעה מהסוג שאתה מתאר, אבל הדבר הנכון ביותר הוא לגשת לבדיקה וצילום של המקום. גורמים כמו שאריות צמנט ("דבק", אם השתמשו בחומר כזה) או איזון הסגר הן סיבות שכיחות לאי-נוחות מהסוג שאתה מתאר. הייתי חוזר לרופא שביצע/ה את הגשרים ומבקש לברר את הבעיה איתו/איתה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה