התעייצות

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

11/05/2014 | 13:51 | מאת: אנונמי

ני סובל כבר 9 חודשים מכאבים בכל מערכת העיכול - זה התחיל מאז שנמצא אצלי טפיל גי'ארדיה - נעשו בדיקות גסטרוקופיה אולטרסאונד בדיקות דם מקיפות והכל ב"ה תקין..יש לי תקופות יותר רגועות .אבל לפעמים יש לי כאבים חזקים שמלווה בהמון יציאות..וגם המשקל משחק כל הזמן נע בין 57ל59 אני 1.76 (גובה) לא מליח לעלות במשקל..בדיקת קרוהן ASCA IgA 28.9 ASCA IgG 52.4 חוצמזה כל הדיקות דם טובות ב"ה אין דלקת וכו..אין לי גם שילשולים אלא בין 2-3 יציאות ליום..האם בכל זאת קיים חשש לקרוהן?

11/05/2014 | 13:52 | מאת: אנונמי

שכחתי לציין שיש לי גם פיסורה וקצת טחורים.

שלום לך. לא ניתן לעשות אבחנה אם יש משהו או אין בשיטה זו. עליך להשלים בירור אצל הרופא המטפל. רצוי לעשות קולונוסקופיה.

מנהלי פורום צליאק וקרוהן