3 שנים עם צליאק.

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

29/07/2013 | 23:10 | מאת: חני

שלום רב, אני בת 34 ומאובחנת בצליאק מליפני 3 שנים. בנוסף יש לי חלבון גבוהה בשתן(כמעט גרם לליטר)והייתה אנמיה. לאחר גילוי הרגישות ושמירה על תזונה נכונה האנמיה נעלמה אך עדיין יש חלבון והוא יותר נמוך. אני במעקב נפרולוגי 3 פעמים בשנה כבר 11 שנים. שאלתי היא האם יש קשר ישיר בין חלבון בשתן לצליאק? והאם אני צריכה לעשות שוב בדיקות דם וביופסיה נוספת? ודבר אחרון.. מה הסיכוי שלי חס ושלום לפתח מחלה במעי...? אודה מאוד לתשובה, חני

שלום חני 1 - יש קשר בין צליאק לחלבון בשתן 2 - אין צורך בביופסות חוזרות רק להמשיך תזונה ללא גלוטן 3 סיכוי לפתח מחלת מעי נמוך ביותר

מנהלי פורום צליאק וקרוהן