כאבים בבית החזה שבוע 15 להריון

דיון מתוך פורום  מחלות לב והריון

28/03/2012 | 16:03 | מאת: אלינור

שלום רב, אני בת 42, אמא לתאומות בנות 5, בהריון שבוע 14-15. מזה שבועיים יש לי לחץ/כאב בלב, בלי קשר למאמץ גופני. אפילו בשכיבה. הכאב בא והולך בדרגות שונות של לחץ ומשכי זמן. אני נוטלת ציפרלקס 20 מ"ג מזה זמן רב, כך שלא סביר בעיני שמדובר בהתקף חרדה, אם כי אני בתקופה די מתוחה של חיי. עדיין לא ניבדקתי. אצל איזה רופא עלי להיבדק.

שלום אלינור, לכאבים בחזה יש סיבות שונות ולא תמיד מדובר בבעיה לבבית שגורמת לכאבים. אני ממליץ להבדק ע"י רופא קרדיולוג לאחר ביצוע אקג.

מנהל פורום מחלות לב והריון