מחלת קרדיומפטיה - דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות לב והריון

18/04/2013 | 15:25 | מאת: חוסאם

שלום דוקתור אישתי חולה במחלת קרדיומפטיה (מחלה נדירה לאחר לידה ראשונה) מלפני 5 שנים (אשתי היום בת 23 שנה ) היה מקבלת תרופות neobloc 100MG+ TRITACE 5MG+ ALDOSPIRONE 25MGהושתל לה קוצב לב עכשיו אנו מתכננים להריון שני מה אפשר לעשות ? והאם התרופות הנ"ל משפיעות על ההריון והתינוק ואם צריכים להחליף באיזה תרופות אפשר להחליף ? והאם צריך לעשות משהוא לגבי הקוצב ? תודה רבה

אישתך צריכה להבדק ע" רופא קרדיולוג עם נסיון בטיפול בנשים הרות להערכת סיכון לבבי להריון ולמתן המלצות לגבי המשך הטיפול

מנהל פורום מחלות לב והריון