קצב לב

דיון מתוך פורום  מחלות לב והריון

28/03/2013 | 23:58 | מאת: אילת

לד"ר סרגיי שאלה. אני מטופלת בפרוקור 200 ואני מתכננת הריון האם אפשר לקחת תרופה זו בהריון? אפילו בקמות פחותה? ואם לא אז מה לקחת במקום?

לפעמים פרוקור עלול לגרום לתת פעילות של בלוטת התריס אצל עובר, לכן עדיף להשתמש בתרופה אחרת בזמן ההריון. כדי לבחור את התרופפה המתאימה צריך לדעת מה אינדיקציה לטיפול בפרוקור .

02/04/2013 | 17:48 | מאת: אילת

דבר ראשון תודה על התשובה. דבר שני איזה תרופות יש שיכולות להיות במקום הפרוקור? יש לי פרפור בעליה.

05/04/2013 | 10:25 | מאת: ,

תרופה בשם PROPAFENONE או RHYTHMEX עשויה להיות יותר בטוחה בזמן ההריון. יש לציין גם שתחת טיפול ב-PROCOR תופעות לוואי מופיות במיעוט המקרים ויכול להיות שעדיף להמשיך תרופה זו עם את מאוזנת איתה היטב. הייתי ממליץ לדון על כך עם רופא נשים וקרדיוולוג שלך

מנהל פורום מחלות לב והריון