ירידה בתפקודי הלב

דיון מתוך פורום  מחלות לב והריון

09/03/2012 | 14:26 | מאת: יפית

שלום, אמא שלי בת 53 מעולם לא סבלה מבעיות בלב אחרי בדיקות כלליות אצל רופא המשפחה גילתה כי תפקודי הלב שלה ירדו ב40%! היא הופנתה למיפוי וגם המיפוי אישש את התוצאות של רופא המשפחה. היא קבעה תור לקרדיולוג לשבוע הבא.. אך ברצוני לשאול, ממה זה יכול להגרם? מה הסכנה הנשקפת לה? תודה מראש יפית

שלום, מחלה כלילית לא מאובחנת ומחלה ראשונית של שריר הלב (קרדיומיופתיה) הינן סיבות שכיחות ביותר . אני בטוח שהקרדיולוג יגיע לאבחנה נכונה וגם ימליץ על הטיפול המיטבי

11/03/2012 | 23:50 | מאת: יפית

רופאת המשפחה בדקה את התוצאות של המיפוי והיא אמרה שיש לה אי ספיקת לב בשלב הראשון, מה זה אומר? איך אפשר לטפל בזה? כמה זמן היא תוכל לחיות עם זה?

מנהל פורום מחלות לב והריון