אישה

דיון מתוך פורום  מחלות לב והריון

16/02/2012 | 16:24 | מאת: הריון חדש

שלום אני בת 34 פלוס נכנסתי להריון ויש לי הפרעות קצב מלפני ההריון כי יש צניחה קלה במסטם המיטראלי ואני במעקב עם הקרדיולוג נתן לי לפני כשלוש חודשים לפני ההריון תרופה בשם קרדיולוג האם היא משפיעה עלי ועל העובר

שלום, לפעמים תרופה זו יכולה לגרום להאטת קצב לב העובר. כדי לתת לך המלצה על המשך הטיפול התרופתי בזמן ההריון צריך לדעת סוג הפרעות קצב שאובחנו אצלך, מינון התרופתה וכו'. הייתי ממליץ לפנות לקרדיולוג שמתמחה במחלות לב בזמן הריון.

מנהל פורום מחלות לב והריון