הריון עם דליפה של המסתם המיטרלי

דיון מתוך פורום  מחלות לב והריון

13/04/2024 | 23:11 | מאת: שני

הייתי בריאה עד כמה ימים אחרי הלידה האחרונה, אז הגעתי למיון עם קוצר נשימה וגילו אי ספיקה של המסתם המיטרלי (שהביאה לעודף נוזלים ואי ספיקת לב) אחרי כשנה עשו לי אקו לב דרך הושת שהראה שהאי ספיקה קלה, ואמרו שזה הי הסבוך של ההריון הקודם שהשתפר מאד. כרגע, אני כשלוש שנים אחרי, בהריון בלתי צפוי, אני בהלם. האם יורו לי על הפסקת הריון או שיש דרכים דרך טיפול רפואי לשמור על בריאותי ובריאות העובר? תודה ורוב בריאות

שלום, מומלץ להבדק בתחילת הריון ע''י קרדיולוג מומחה במחלות לב בהריון. אחרי בדיקה זו ניתן יהיה להעריך את סיכוני הריון וגם לבנות תוכנית טיפול ומעקב במהלך ההריון. בהצלחה ובאיחולי בריאות.

14/04/2024 | 22:12 | מאת: שני

תודה!

מנהל פורום מחלות לב והריון