שאלות ברשותך בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות לב והריון

09/02/2023 | 20:06 | מאת: כנרת

כבר שנה ויותר יש לי תופעה מוזרה שמתרחשת כל חודש לפני ביוץ ולפני מחזור סוגים של הפרעות קצב לב.. עשיתי בדיקות מקיפות מאוד מאוד בלב וב"ה הכל תקין מבחינת הלב יתכן ששינוי הורמונלי לפני ביוץ ולפני מחזור וכן בסיומם ישפיעו על הקצב לב כל חודש ? זה מאוד מלחיץ מאוד והקרדיולוגים לא נותנים תרופה בהינתן תוצאות בדיקות לב תקינות ההפרעות קורות מדי חודש בזמנים שקשורים לביוץ ולמחזור.... בת 43, לא מעשנת ולא שותה, רזה, בדיקות דם תקינות וכן פרופיל הורמונלי תקין למעט תת פעילות בלוטת התריס 6.2 אך ורק בזמני מחזור וביוץ, כאשר אני עושה בדיקות בלוטת התריס שלא בזמני מחזור הבלוטה יוצאת 4 בטווח הנורמה, מחזור סדיר כל 26-30 ימים קבוע, השימוטו חריגה קלה 94 (אמור להיות עד 60) , בנוסף אגב עשיתי המון בדיקות הולטר לב 24 שעות כמה פעמים במהלך השנה ותמיד בזמני ביוץ ומחזור רואים הפרעות קצב של פעימות מוקדמות , אשמח מאוד לדעתך.. תודה רבה לך

פעימות מוקדמות זאת תופעה לא מסוכנת. הופםעתן יכולה להיות קשורה לשינוי בפרופיל הורמונלי. אין סיבה להלחץ.

מנהל פורום מחלות לב והריון