האם אני יכולה ללדת שלא בניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  מחלות לב והריון

28/12/2021 | 22:07 | מאת: תמר

שלום רב אני בת 33 בהריון שני .יש לי בן בן שנתיים .לפני שבוע הרגשתי חולשה והקאות וקצת חום ודופק לא סדיר .הופניתי לבת חולים שם אובחנתי עם פריקרדיטיס בגלל שפעת .עשיתי הולטר באשפוז שם יש סינוס טכיקרדיה עד 137 .בנוסף גם באקג הבסיסי יש סינוס טכיקרדיה עם PR קצר וגל דלתא ,כמו כן יש LBBB .שןחררתי עם קולכיצין והוראה לחזור בעוד שבועיים למרפאות חוץ ובנתיים לנוח , וכעת אני כבר לא מרגישה חולשה אבל עדיין יש דופק מהיר .האם זה נורמלי או שאני צריכה לבדוק את זה והאם אני אמורה לנוח ולא לעשות כלום ,האם זה מסוכן לעשות קצת פעילויות בבית ,והאם אני יוכל ללדת בלידה רגילה תודה רבה

דופק מהיר קשור ככל הניראה לתהליך דלקתי . החלטה על אופן לידה תתקבל בסוף ההריון ע''י קרדיולוג ורופא נשים בהתאם למצבך.

מנהל פורום מחלות לב והריון