תחושה מפחידה

דיון מתוך פורום  מחלות לב והריון

27/06/2016 | 00:05 | מאת: עדי

היי, קוראים לי עדי. אני בהריון בשבוע 8.אני בסהכ הכל מרגישה טוב אין לי מחלות ואני לא נוטלת תרופות. ביומיים האחרונים יש לי תחושה ממש מוזרה שמפחידה אותי...זה התחיל פעם בכמה שעות ועכשיו זה כבר בתדירות של פעם בשעה.אני מרגישה שהלב כאילו נעצר לשניה וחוזר לפעום זה מרגיש כמו מחנק ממש לרגע והתחושה לא נעימה.מחר אני הולכת לרופא משפחה לאחר שזה מה שאמרה לי אחות ליווי הריון.אנינאשמח לחוות דעת.תודה מראש

שלום עדי, כפי שאת מתארת יכול להיות שמדובר בפעימות מוקדמות שזאת הפרעת קצב קלה ובד''כ לא מסוכנת. הייתי ממליץ לבצע אקג רגיל והולטר אקג 24 שעות.

מנהל פורום מחלות לב והריון