שימוש במכשיר טנס ללידה עם סינוס אריתמיה?

דיון מתוך פורום  מחלות לב והריון

22/12/2015 | 15:48 | מאת: יעל

שלום רב, אני בת 35, מאובחנת מזה כ-7 שנים עם סינוס אריתמיה. בהריון ראשון ספונטאני, חודש 8. עם העליה בנפח הדם והנוזלים בגוף - יש היקרות תכופה יותר של הפרעות קצב. הענין לא מדאיג אותי, ואני מניחה שיחזור לנורמה לאחר הלידה. שאלתי היא - לקראת הלידה הקרובה השאלתי מכשיר טנס לצירים ואחת הקונטרא-אינדיקציות שלו זה מחלות לב. אני תוהה אם יש סיכון בשימוש במכשיר הזה כשברקע סינוס אריתמיה. אודה מאוד על תשובתכם! בברכה, יעל

סינוס אריתמיה אינה מהווה קונטרא-אינדיקציה לשימוש במכשיר לשיכוך כאבים

28/12/2015 | 10:10 | מאת: יעל

שלום ד"ר יאלונצקי, תודה רבה על תשובתך!! יעל

מנהל פורום מחלות לב והריון