אקו לב עובר

דיון מתוך פורום  מחלות לב והריון

27/06/2014 | 09:22 | מאת: מאי

ד"ר יאלונצקי שלום ובוקר טוב, אשמח לשמוע את חוות דעתך בעניין הבא- אני בשבוע ה-17 להריון ואתמול ביצעתי בדיקת סקירת מערכות ראשונה. לאור "קושי רב בהדגמת מוצא כלי דם הגדולים" המליץ הרופא לבצע בדיקת אקו לב עובר בעוד כשבועיים. לשאלתי השיב כי הקושי נובע לאור מנח העובר. התקשרתי הבוקר לרופא אצלו אני עושה מעקב הריון אשר ביטל את דבריו של הרופא השני, אמר שאין מקום לדאגה ועדיף לעשות אקו לב החל משבוע 24 והמליץ לי להמתין עד לאחר הסקירה השניה והיה ויהיה צורך- לעשות לאחר מכן אקו לב עובר. אני מאוד מבולבלת מהדעות השונות ואשמח לשמוע את דעתך בנושא. אודה לך מאוד על תשובה מהירה. שבת שלום, מאי

ניתן לעשות אקו לב עובר החל משבוע 20 של הריון. ככה שאין צורך להמתין לסקירה שניה.

מנהל פורום מחלות לב והריון