בת 17 לאחר בדיקת US

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

12/07/2012 | 23:47 | מאת: אלמונית

היי אני קיבלתי מחזור בגיל 11 ועד עכשיו בגיל 17 אני סובלת מכאבים קשים ואי סדירות נשלחתי לבדיקת US והנה התוצאות מישהו מוכן להסביר לי.. רחם קדמי בממדים: אורך 43 "מ (מ מדידה ללא צוואר , ) עובי 34 מ"מ , רוחב 40 מ"מ , עובי הרירית: 8.9 מ"מ . טפולות: שחלה ימנית הודגמה בממדים: 37*13 מ"מ , ללא ממצא חריג. שחלה שמאלית הודגמה בממדים: 41*26 מ"מ , בתוכה ממצא ציסטי פשוט בקוטר 22 "מ ( מ זקיק?). לא נראה נוזל בדוגלס.

שלום רב, תלונותיך מתאימות לאנדומטריוזיס, אולם בדיקת האולטראסאונד שלך נראית על פניו תקינה. יש צורך בבדיקה מסודרת שלך על מתן לחפש ממצאים נוספים שמתאימים לאנדומטריוזיס ולתת לך טיפול בהתאם. את מוזמנת לפנות למרפאת אנדומטריוזיס בביח מאיר או אלי באופן ישיר ואשמח לעזור בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים