כאבים עזים במחזור

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

10/06/2012 | 17:19 | מאת: שרי

ביום הראשון של המחזור, אני סובלת מכאבים עזים, עד כדי אי יכולת לעמוד ולהחזיק את עצמי. היום פעמים שאף איבדתי את ההכרה. הדבר אינו קורה לי בכל מחזור, אלא פעם בכמה חודשים. ביתר המחזורים, יש כאבים , אבל אפשר לסבול אותם עם משככי כאבים. יצוין, שהמחזור שלי סדיר. הכאבים המתוארים: כאבים עזים בבטן, כאבים ביריכיים, חולשה עצומה בכל הגוף, זיעה בכל הגוף , הקאות, שילשולים במקביל, כאילו כל הגוף על סף קריסה. לאחר שלוש שעות הסימפטומים עוברים מעצמם ונשארת החולשה. מייעוץ עם רופא הנשים, אמר שאין מה לעשות, מלבד לקחת גלולות. יצוין, שגם גלולות לא עושות לי טוב ועושות אותי עצבנית סתם כך. מה זה אומר ?

שרי שלום רב, ראשית אני מתנצל על העיכוב בתגובה. לכאבים שלך ניתן לתת תשובה בדרכים שונות. גלולות אינן הטיפול היחיד. ראשית צריך לבדוק אותך ולראות מה סיבת הכאבים. בהמשך להתאים טיפול שיעזור לך. המלצתי שתפני למרפאת אנדומטריוזיס על מנת לעבור בדיקה והערכה. את מוזמנת לפנות למרפאת אנדומטריוזיס בביח מאיר או ישירות אלי. בברכה דר רון שינמן 054-8119887

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים