כאבי מחזור

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

04/06/2012 | 23:33 | מאת: אני

שלום רב... אני בת 33 המחזור שלי אינו סדיר כבר חצי שנה בערך בכל פעם שמגיע המחזור מגיע איתו כאבים עזים בזמן מתן שתן וכמה דקות לאחר מכן, הכאבים הם כאבים בבטן התחתונה...וכל זה קורה רק בזמן המחזור בסיום המחזור הדבר נעלם כאילו לא היה...בנוסף יש גם כאבים בגב התחתון אך זה לא תמידי...לאחר בדיקה גניקולוגית ואולטראסאונד נמצא הכל תקין אך הכאבים נמשכים

שלום רב, תלונותיך מתאימות מאד לאנדומטריוזיס אשר מערב את שלפוחית השתן. זה צורך המשך בירור ובדיקה וכן טיפול לפי הממצאים. המלצתי שתפני לבדיקה מסודרת במרפאת אנדומטריוזיס. את מוזמנת לפנות למרפאת אנדומטריוזיס בביח מאיר או ישירות אלי בטלפון - 054-8119887 בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים